!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Kontakt

 

Mejla: styrelsen@brf-rival.se 

 

Postadress:

Brf Rival

Viktor Sjöströms väg 11

169 40  SOLNA

 

Ledamöter

Mi Eriksson (ordförande & ekonomiansvarig)

Ulla Arvidsson (vice ordförande)

Ulla Gistgård (styrelseledamot) 

Johan Iroegbu (styrelseledamot) nyvald 2017

William Vågberg (sekreterare) nyvald 2017

Ingrid Magnusson (suppleant) 

Sara Bergenius Gavler (suppleant) 

Emma Bergqvist (suppleant) 

Nina Zamanian (suppleant) nyvald 2017

 

 

 

Styrelsen presenterar sig:

 

Ordförande & ekonomiansvarig

Mi Eriksson - 47 år och bor på Viktor Sjöströms väg 7, och jobbar på Nordea, idag som chef inom cash management men tidigare som Projektledare, Lean expert, Kontorschef, HR chef med mera, har haft hela min yrkesverksamma tid i Nordea. Jag har suttit i styrelseln sedan vi tog över från Skanska och det var 2008. Jag gillar att lära mig nya saker och bidra till ordning & reda. Som person är jag en ”sportfåne” men som aktiv är det basket som gäller, tidigare som spelare och nu som coach/tränare. Jag vill att vår förening ska vara välskött och ha god ekonomi, och att vi alla hjälps åt att skapa en trevlig stämning där alla trivs gamla som unga.

 

Sekreterare

William Vågberg - 26 år och bor på Edvin Adolphsons väg 12 sedan november 2015. Under åren 2009-2014 pluggade jag till civilingenjör i Teknisk Fysik och är sedan dess doktorand på KTH. Min doktorandforskning är att förbättra och utveckla metoder för röntgenmikroskopi, i syfte att kunna se tredimensionella strukturer i mjuk biologisk vävnad, ända ner till enskilda celler. På fritiden spelar jag golf, cyklar och semestrar på Österlen eller Gotland. I styrelsen har jag rollen som sekreterare och är vår representant i Filmstadens samfällighetsförening.

 

Vice ordförande 

Ulla Arvidsson - 72 år och har bott på Viktor Sjöströms väg 5 sedan första inflyttningen i mars 2008. En stor del av min yrkesverksamma tid har jag tillbringat inom handikapprörelsen, främst som ekonom och administratör. Älskar sport och tar min dagliga timslånga stavpromenad före frukost. Är djupt engagerad som volontär/ språkstödjare för utifrån kommande ungdomar vid St Eriks gymnasium. Aktiv farmor till kronjuvelerna Sigge och Nisse. Har huvudansvaret för avtalen med Idrotts- och Trädgårdsanläggningar vad gäller yttre miljön året om, Gårdsgruppen samt även gästlägenheten. Min ambition i styrelsen är att alla boende ska känna sig trygga och välkomna in i gemenskapen, ordning och reda är honnörsord för mig! Som kuriosa kan nämnas att jag i augusti 2006 var den som tryckte på knappen för sprängning av området där vi nu bor!

 

Styrelseledamot

Ulla Gistgård - 67 år och bor på Viktor Sjöströms väg 5 sedan november 2013. Jag är pensionär efter mer än 25 år på SEB där jag bl a arbetade som projektledare, kontorschef och mycket med ordning o reda och kvalitetsfrågor. Nu är jag aktiv mormor till Nils 3 år och Axel 7 månader och spelar mycket golf. I föreningen är jag ansvarig för avtalet och kontakterna med vår hissleverantör Otis. Dessutom är jag tillsammans med Ulla A delansvarig för gästlägenheten. I samband med att nya medlemmar flyttar in i våra fastigheter så ändrar jag namnskyltar på postfacken, anslagstavlan och vid dörrarna. Dessutom får de nyinflyttade vårt välkomstbrev.

 

Styrelseledamot

Johan Iroegbu presentation kommer...

 

 

Suppleant

Ingrid Magnusson bor på Viktor Sjöströms väg 7 och är relativt nyinflyttad i Filmstaden (juli 2014).

Jag är nybliven ”avtalspensionär” men under mina yrkesverksamma år har jag arbetat som VD-assistent och Office Manager, med ett brett spektrum av uppgifter och inom en mängd olika branscher/företag. Jag har även ca 20 års erfarenhet av styrelsearbete i olika bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad, där jag bl.a har ansvarat för information, hemsidor, städning, soprum samt uthyrningsrum.

Förutom styrelsearbetet så ägnar jag nu mina ”fria” dagar åt ett antal extra-jobb, tränar, reser och går gärna på kulturella evenemang.

I föreningen ansvarar jag för informationen samt är delansvarig för den yttre miljön tillsammans med Ulla Arvidsson.

 

Suppleant

Sara Bergenius Gavler - 40 år och bor på Viktor Sjöströms väg 7 sedan 2009, men har bott i Filmstaden ända sedan början då det första kvarteret Kasematten stod klart 2004. Jag har tidigare forskat inom astropartikelfysik och jobbar idag med frekvenskoordinering av kommersiella satellitsystem. Jag är engagerad inom frågor rörande förskola och skola i Solna och önskar att både barn och vuxna ska trivas i Rival och på vår härliga innergård.

Detta är mitt första år i Brf Rivals styrelse och mitt huvudsakliga ansvarsområde är TV, Internet och telefoni. Även cykelfrågor står mig varmt om hjärtat då jag använder min cykel i ur och skur till både jobbpendling och vardagsärenden.

 

Suppleant

Emma Bergqvist - har bott i Filmstaden sedan 2013. Det här är mitt första år som jag sitter med i styrelsen. Jag jobbar som Underwriter på ett globalt försäkringsbolag där jag i korthet håller på med riskanalyser och granskar och skriver avtal. Jag har tvillingar på 3 år som jag älskar att umgås med och dem tar upp det mesta av fritiden, men utöver det så ägnar jag mig mycket åt löpning. 

 

Suppleant

Nina Zamanian presentation kommer...

 

 

 

Utskriftvänlig version