!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Kontakt

 

Mejla: styrelsen@brf-rival.se 

 

Postadress:

Brf Rival

Viktor Sjöströms väg 11

169 40  SOLNA

 

Ledamöter

Mi Eriksson (ordförande & ekonomiansvarig)

Ulla Arvidsson (vice ordförande)

William Vågberg (sekreterare) 

Johan Iroegbu (styrelseledamot)

Nina Zamanian (styrelseledamot)

Emma Bergqvist (suppleant) 

Johan Engholm (suppleant) nyvald 2018

Sandra Öhrström (suppleant) nyvald 2018

Peter Hummierhielm (suppleant) nyvald 2018

 

 

 

Styrelsen presenterar sig:

 

Ordförande & ekonomiansvarig

Mi Eriksson - 49 år och bor på Viktor Sjöströms väg 7, och jobbar på Nordea, idag som chef inom cash management men tidigare som Projektledare, Lean expert, Kontorschef, HR chef med mera, har haft hela min yrkesverksamma tid i Nordea. Jag har suttit i styrelsen sedan vi tog över från Skanska och det var 2008. För mig är det viktigt att vi har ekonomin under kontroll och jobbar aktivt med alla föreningens avtal och leverantörer av tjänster till oss. Som person är jag en ”sportfåne” men som aktiv är det basket som gäller, tidigare som spelare och nu som coach/tränare. Jag vill att vår förening ska vara välskött och ha god ekonomi, och att vi alla hjälps åt att skapa en trevlig stämning där alla trivs gamla som unga.

 

Vice ordförande 

Ulla Arvidsson - 73 år och har bott på Viktor Sjöströms väg 5 sedan första inflyttningen i mars 2008. En stor del av min yrkesverksamma tid har jag tillbringat inom handikapprörelsen, främst som ekonom och administratör. Älskar sport och tar min dagliga timslånga stavpromenad före frukost. Är djupt engagerad som volontär/ språkstödjare för utifrån kommande ungdomar vid St Eriks gymnasium. Aktiv farmor till kronjuvelerna Sigge och Nisse. Har huvudansvaret för avtalen med Idrotts- och Trädgårdsanläggningar vad gäller yttre miljön året om, Gårdsgruppen samt även gästlägenheten. Min ambition i styrelsen är att alla boende ska känna sig trygga och välkomna in i gemenskapen, ordning och reda är honnörsord för mig! Som kuriosa kan nämnas att jag i augusti 2006 var den som tryckte på knappen för sprängning av området där vi nu bor!

 

Sekreterare

William Vågberg - 27 år och bor på Edvin Adolphsons väg 12 sedan november 2015. Under åren 2009-2014 pluggade jag till civilingenjör i Teknisk Fysik och är sedan dess doktorand på KTH. Min doktorandforskning är att förbättra och utveckla metoder för röntgenmikroskopi, i syfte att kunna se tredimensionella strukturer i mjuk biologisk vävnad, ända ner till enskilda celler. På fritiden spelar jag golf, cyklar och semestrar på Österlen eller Gotland. I styrelsen har jag rollen som sekreterare och är vår representant i Filmstadens samfällighetsförening.

 

Styrelseledamot

Johan Iroegbu - 46 år och bor på Edvin Adolphsons väg 10 sedan 2008. Jag arbetar som avdelningschef på en foto- och retuschstudio. Jag har tidigare drivit egna företag med inriktning på 3D-produktion för film/tv och webb. Ett av mina stora intressen är bild och design och särskilt med fokus på film och interaktiv media.

Mitt ansvarsområde i styrelsen är fastighetsförvaltning och jag är föreningens kontaktperson hos Driftia.

 

Styrelseledamot

Nina Zamanian - Norrlänning som bott i Filmstaden sedan 2010 och i Rival sedan 2013. Arbetar som förundersökningsledare och är väl insatt i att tolka lagtext och juridiska fall, samt att arbeta brottsförebyggande. Jag gillar ordning och reda och förbättringsarbete.  

Ansvarar för informationsdelning, nyhetsbrev och hemsida samt ansvarig för föreningens städavtal.

 

Suppleant

Emma Bergqvist - har bott i Filmstaden sedan 2013. Det här är mitt första år som jag sitter med i styrelsen. Jag jobbar som Underwriter på ett globalt försäkringsbolag där jag i korthet håller på med riskanalyser och granskar och skriver avtal. Jag har tvillingar på 3 år som jag älskar att umgås med och dem tar upp det mesta av fritiden, men utöver det så ägnar jag mig mycket åt löpning. 

 

Suppleant

Johan Engholm - har bott i Filmstaden sedan 2009. Detta är mitt första år i styrelsen. Jag jobbar på Trygg-Hansa och är ansvarig för en avdelning inom robotisering/automatisering. Min bakgrund är civilingenjör från KTH och jag har erfarenhet från arbete inom läkemedelsindustrin och försäkringsbranschen med inriktning på Lean och processutveckling. Jag bor tillsammans med Anna och våra tre barn på Viktor Sjöströms väg 11. Vi har tre pojkar, en 7 sjuåring och två 3,5-åringar (också tvillingar! 😊) I den mån vi får tid över så åker vi gärna ut till vårt landställe i Öregrund. Jag försöker även spela lite tennis och golf mellan varven.

 

Suppleant

Sandra Öhrström - mer info kommer inom kort...

Suppleant

Peter Hummerhielm - mer info kommer inom kort...